• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

Productomschrijving

Met de BeoLab Receiver 1 integreert u uw Bang & Olufsen-luidsprekers naadloos in uw Wisa Wireless Sound-installatie. De BeoLab Receiver 1 Bang & Olufsen biedt u de mogelijkheid om iedere willekeurige bedrade BeoLab luidspreker aan te sluiten

Koppel de BeoLab Receiver 1 aan een bedrade Bang & Olufsen-luidspreker van uw keuze en u kunt genieten van weergaloos geluid - draadloos geluid. Met één BeoLab Receiver kunt u 1 bedrade luidspreker draadloos maken.


Compatible met:

Axiim Link WiSA-oplossing

LG Innotek USB WiSA-zender

Almando Surround Decoder II

 

 


 

 


De klassiekers gaan draadloos

Integreer elke klassieke actieve luidspreker uit het Bang & Olufsen-portfolio naadloos in uw Immaculate Wireless Sound-oplossing. Bevestig eenvoudig een BeoLab-ontvanger 1 aan elke bedrade luidspreker om uw draadloze installatie te creëren.

 

SOUND

 

CONNECTIVITY

 

 

 

Onberispelijk draadloos geluid

 

Combineer bedraad en draadloos

-

 

-

De Beolab Receiver 1 gebruikt WiSA-technologie om uw luidsprekers een uitzonderlijk robuust geluid van de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Met het concept kunt u alle huidige Bang & Olufsen-luidsprekers integreren met elke WiSA-compatibele tv, AV-ontvanger of muzieksysteem op de markt.

 

Omdat de BeoLab Receiver 1 even goed werkt met zowel bekabelde als draadloze luidsprekers, heeft u de unieke mogelijkheid om luidsprekers in uw opstelling te mixen en matchen volgens uw persoonlijke smaak. Combineer de draadloze BeoLab 18 in een opstelling met een paar compacte BeoLab 3 speakers of voeg extra diepte en bas toe aan je opstelling met de BeoLab 19 subwoofer. Het is allemaal aan jou.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »