• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

Productomschrijving

Originele Bang & Olufsen Master Link kabel. Als u meerdere meters besteld worden deze in 1 deel geleverd. De ML kabel en kan worden gebruikt i.c.m junction boxen MasterLink verdelers.


Wat is Master Link?
Master Link is een bekende en beproefde oplossing die wordt geleverd en ontwikkeld door Bang & Olufsen voor het verbinden van producten in een groter systeem. Sinds 1992 is het Master Link-concept het audio- en videodistributiesysteem van Bang & Olufsen. Het Master Link-systeem is in de loop der jaren verbeterd en zal waarschijnlijk nog vele jaren deel uitmaken van installaties.


Master Link heeft de mogelijkheid om zowel audio- als videosignalen te verspreiden. In het Master Link-systeem worden audio- en besturingssignalen gedistribueerd via een enkele kabel, terwijl de distributie van videosignalen een extra antenne-netwerk vereist dat wordt gerealiseerd door een coaxkabel.
Het Master Link-systeem maakt gebruik van een busverbinding die in Master Link-kabels loopt. Master Link verwerkt alle links, d.w.z. stuursignalen zowel tussen de audio- / videosystemen in de hoofdruimte als tussen de hoofdruimte en de linkkamers.
Master Link-signalen worden gedistribueerd als gebalanceerde signalen, waardoor audiosignalen in CD-geluidskwaliteit kunnen worden verspreid, zelfs over lange kabelafstanden; zie pagina 92.
Distributie van analoge videosignalen vindt plaats in extra coaxkabels in analoge kabel-tv-kwaliteit. Videosignalen worden gedistribueerd vanaf de

Related articles
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »