• Bestellingen boven de €500,- gratis verzending NL!
  • 22 jaar ervaring av & domotica met smaak
  • onafhankelijk advies

9.4

IDAV® - integratie domotica audio video | B&O legacy

MasterLink

MasterLink is een bekende en beproefde oplossing die wordt geleverd en ontwikkeld door Bang & Olufsen voor het verbinden van producten in een groter systeem. Master Link heeft de mogelijkheid om zowel audio- als videosignalen te verspreiden.

MasterLink is een bekende en beproefde oplossing die wordt geleverd en ontwikkeld door Bang & Olufsen voor het verbinden van producten in een groter systeem.

Sinds 1992 is het Master Link-concept het audio- en videodistributiesysteem van Bang & Olufsen. Het Master Link-systeem is in de loop der jaren verbeterd en zal waarschijnlijk nog vele jaren deel uitmaken van installaties.

Master Link heeft de mogelijkheid om zowel audio- als videosignalen te verspreiden. In het Master Link-systeem worden audio- en besturingssignalen gedistribueerd via een enkele kabel, terwijl de distributie van videosignalen een extra antenne-netwerk vereist dat wordt gerealiseerd door een coaxkabel.

Het Master Link-systeem maakt gebruik van een busverbinding die in Master Link-kabels loopt. Master Link verwerkt alle links, d.w.z. stuursignalen zowel tussen de audio- / videosystemen in de hoofdruimte als tussen de hoofdruimte en de linkkamers. Master Link-signalen worden gedistribueerd als gebalanceerde signalen, waardoor audiosignalen in CD-geluidskwaliteit kunnen worden verspreid, zelfs over lange kabelafstanden.


Distributie van analoge videosignalen vindt plaats in extra coaxkabels in analoge kabel-tv-kwaliteit. Videosignalen worden vanuit de hoofdkamer naar de secundaire kamer (s) gedistribueerd. Digitale videosignalen worden gedistribueerd met een HDMI-switchmatrixoplossing.

Volumeregeling en toonregeling in alle secundaire ruimtes zijn volledig onafhankelijk, wat wordt geleverd door de distributie van audiosignalen op lijnniveau en het gebruik van een eindversterker in elke afzonderlijke secundaire ruimte.

Om compatibiliteit tussen op Master Link gebaseerde producten en op Network Link gebaseerde producten te garanderen, kunnen ze naast elkaar bestaan ​​en worden ze geïntegreerd door het gebruik van BeoLink Converter NL / ML en de NL / ML Delay Box; zie de sectie over Network Link.

Videosignalen worden gedistribueerd door middel van een schakelmatrix en is een extra mogelijkheid voor de Master Link-setup.

  • Producten zijn met elkaar verbonden middels Master Link kabels.
  • Master Link kabels worden gemonteerd met de Master Link Junction Box en / of de Master Link Distributor.
  • Cat 7-kabels zijn aangesloten in de patchmodules en netwerkverbindingsbeugels
  • Masterlink-kabels kunnen ook worden gedistribueerd via de Network Link-infrastructuur

8 Producten


Gezien 8 van 8 producten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »