• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

Ruckus wireless

Ruckus Unleashed R850 11ax (Wi-Fi 6) Indoor Access Point

(0)

€2.095,00

  • Artikelcode: 9U1-R850-WW00

Backorder - In Augustus leverbaar

  • Gratis verzending Nederland Vanaf €1.500,-

De Ruckus Unleashed R850 is een high-end Wi-Fi 6 indoor access point. Dual-concurrent access point dat 12 spatial streams ondersteund (8x8:8 in 5 GHz en 4x4:4 in 2,4 GHz)

Productomschrijving

Ruckus Unleashed R850

De Ruckus Unleashed R850 is een high-end Wi-Fi 6 indoor access point. De Unleashed R850 is een dual-band en dual-concurrent access point dat 12 spatial streams ondersteund (8x8:8 in 5 GHz en 4x4:4 in 2,4 GHz). Hierdoor levert het access point datasnelheden tot 5.9 Gbps.

Door de nieuwe Wi-Fi 6 features zoals OFDMA, Target Wake Time en MU-MIMO kan de R850 tot wel 1.024 apparaten voorzien van een snelle en stabiele verbinding. Om de R850 toekomstbestendig te maken, is het access point uitgerust met BLE, Zigbee en IoT radios en de CBRS/OpenG modules van CommScope. Hierdoor kan de Ruckus R850 ook gebruikt worden voor IoT en LTE. Om ook het bekabelde netwerk van snel internet te voorzien, is de R850 uitgerust met één 5GbE ethernetpoort en één 1GbE ethernetpoort. Dit maakt de Ruckus R850 geschikt voor de meest intensieve locaties zoals stadiums, auditoriums, vliegvelden of treinstations en conferentieruimtes.

Creëer een high performance netwerk tegen een betaalbare prijs met Ruckus Unleashed

Weinig technische kennis in huis en een beperkt budget hoeven niet langer obstakels te zijn in de zoektocht naar het juiste draadloze netwerk in het MKB segment: Ruckus Unleashed biedt de juiste oplossing. Niet alleen ontvangt u gepatenteerde Wi-Fi prestaties die in de meest uitdagende omgevingen de beste performance blijven leveren. Doordat u geen controller hoeft aan te schaffen krijgt u dit tegen een betaalbare prijs! U kunt het netwerk gemakkelijk beheren via de Unleashed Dasboard of Unleashed Mobile App.

Uitgerust met gepatenteerde Ruckus technologieën

De Ruckus Unleashed R850 is uitgerust met een grote hoeveelheid gepatenteerde Ruckus technologieën. Zo maakt de R850 onder andere gebruik van BeamFlex Antennes waardoor de dekking en de snelheden worden geoptimaliseerd. De R850 kan worden verbonden met de Ruckus Ultra-High-Density Technology Suite. Dit zorgt voor een drastische verbetering van het netwerk door een combinatie van gepatenteerde draadloze innovaties en zelf lerende algoritmes. Door Airtime Decongestion wordt de gemiddelde netwerk doorvoersnelheid in zwaar belaste omgevingen verbeterd. Daarnaast zorgt de Transient Client Management ervoor dat de interferentie van niet verbonden Wi-Fi apparaten wordt verminderd. Om het volledige beheer en dynamisch managen van de kanalen mogelijk te maken, is de R850 uitgerust met ChannelFly. Met ChannelFly worden alle beschikbare kanalen onderzocht en op basis van beschikbare capaciteit worden de apparaten toegewezen aan beschikbare kanalen.

Specificaties

Wi-Fi standaard Wi-Fi 6 (11ax)
FrequentiebandenSimultaneous dual-band
Doorvoersnelheid 2,4 GHz900 Mbps en hoger
Doorvoersnelheid 5 GHz1733 tot 4800 Mbps
PoE-ondersteuningPoE / 802.3af
LAN-aansluiting1x 2.5 + 1 Gigabit LAN
Externe antenne aansluitingNee
IP-certificeringGeen classificatie / Indoor
  



Key Features Ruckus Unleashed R850

  • Indoor Wi-Fi 6 (802.11ax) access point
  • Levert hoge doorvoersnelheden tot wel 5.948 Mbps (1.148 Mbps op de 2,4GHz band en 4.800 Mbps op de 5GHz band
  • 12 spatial streams: 8x8:8 op 5GHz, 4x4:4 op 2,4GHZ
  • Beschikt over één 5GbE ethernetpoort en één 1GbE ethernetpoor
  • Kan door middel van 802.3at Power over Ethernet + (PoE+) worden gevoed
  • WPA 3 beveiliging
  • Uitgerust met BLE, Zigbee en IoT Radios en de CBRS/OpenG Module
  1. Nieuwe Wi-Fi-kanaalselectiebenadering die tot 50 procent capaciteitswinst oplevert ten opzichte van alternatieve achtergrondscan benaderingen

  2. Elk punt biedt een tot tweemaal zo groot bereik en dekking van traditionele toegangspunten

  3. Automatische interferentie beperking, geoptimaliseerd voor omgevingen met een hoge dichtheid, zoals stadscentra en aangrenzende wifi-systemen

  4. Je hebt altijd de bandbreedte en verbinding om online te streamen, tv te kijken en naar muziek te luisteren, zonder onderbrekingen.

  5. Supersnelle verbinding

  6. Schaalbaar - ideaal voor bedrijven en woningen van elke omvang

  7. Vakkundig geïnstalleerd

  8. Betrouwbaarder

  9. Veiliger

 

 Datasheet

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »