• onafhankelijk advies
 • installatieservice
 • verzending nederland €5,-

9.4

Line RCA naar DIN adapter

Kan ik een Beolab luidsprekers aansluiten op een ander merk merk versterker via RCA line?

 

Hier is een beschrijving waarbij ik het voorbeeld van een Onkyo-versterker gebruik:

 1. Plaats de Onkyo-versterker op een geschikte locatie in de buurt van je B&O luidsprekers. Zorg ervoor dat de versterker is aangesloten op een stopcontact en dat je de benodigde audiokabels bij de hand hebt.

 2. Controleer of de Onkyo-versterker een regelbare pre-out-uitgang heeft. Dit is meestal een set RCA-aansluitingen op de achterkant van de versterker, gemarkeerd als "Pre Out" of "Line Out". Raadpleeg de handleiding van je specifieke Onkyo-versterker voor exacte informatie over de volume regelbaarheid van de pre-out-uitgang.

 3. Sluit een set RCA-kabels aan op de regelbare pre-out-uitgangen van de Onkyo-versterker. Afhankelijk van je versterker en B&O luidsprekers, kunnen er meerdere pre-out-kanalen zijn, zoals links en rechts. Zorg ervoor dat je de juiste kanalen selecteert die overeenkomen met de luidsprekers die je wilt aansluiten.

 4. Sluit het andere uiteinde van de RCA-kabels aan op de analoge audio-ingang (RCA) van je B&O luidsprekers. Dit kan een set RCA-ingangen zijn op de achterkant van de luidsprekers, gemarkeerd als "Line In" of "Audio In". (Sluit BeoLab luidsprekers van B&O nooit aan op standaard passieve uitgangen! Je luidsprekers raken hierdoor defect)

 5. Zorg ervoor dat alle verbindingen stevig zijn vastgemaakt en goed zijn vastgedraaid.

 6. Schakel zowel de Onkyo-versterker als je B&O luidsprekers in.

 7. Gebruik de volumeregeling op de Onkyo-versterker om het gewenste luisterniveau in te stellen voor je B&O luidsprekers. De regelbare pre-out-uitgang zorgt ervoor dat het uitgangsniveau van de versterker kan worden aangepast. De B&O luidsprekers zullen van zelf in- en uitschakelen de automatische volume detectie. Echter gaat onze voorkeur uit naar het aansluiten via een trigger kabel, waarbij de luidsprekers pas ingeschakeld of uitgeschakeld worden als de versterker daadwerkelijk in- of uitgeschakeld is.

Nu kun je genieten van je muziek met behulp van de Onkyo-versterker en je B&O luidsprekers. Vergeet niet het volume aan te passen via de Onkyo-versterker zelf, aangezien dit de regelbare pre-out-uitgang gebruikt. Veel plezier met luisteren!


5 Producten


Gezien 5 van 5 producten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »