• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

22 / May / 2023

Bang & Olufsen luidsprekers surround aansluiten met een ander merk TV.

Al met al biedt een Almando decoder installatie met BeoLab-luidsprekers en een OLED-tv een complete thuisbioscoopervaring met verbeterde geluidskwaliteit, surround sound-mogelijkheden, eenvoudige installatie en bediening, flexibele connectiviteit en een esthetisch aantrekkelijke set-up. Het stelt je in staat om optimaal te genieten van je entertainmentervaring en je onder te dompelen in hoogwaardig geluid en beeld.

Bang & Olufsen luidsprekers surround aansluiten met een ander merk TV.
Wat als je ander merk tv wil aansluiten icm met je bestaande Bang & Olufsen luidsprekers?

Als trotse eigenaar van Bang & Olufsen-luidsprekers wilt u natuurlijk het beste halen uit uw audio-ervaring. Goed nieuws! De Almando Surround Decoder is geschikt voor gebruik met uw Bang & Olufsen-luidsprekers, en biedt zelfs draadloze mogelijkheden zoals Bluetooth, AirPlay 2.0 en Spotify Connect. Daarnaast is het mogelijk om uw B&O-luidsprekers aan te sluiten via de bestaande PowerLink-bedrading, waardoor u gemakkelijk kunt genieten van hoogwaardig geluid. In dit blog zullen we de verschillende opties verkennen om uw Almando Surround Decoder naadloos te integreren met uw Bang & Olufsen-luidsprekers, waarbij zowel de geluidskwaliteit als de draadloze mogelijkheden worden benut.

  1. Aansluiting via PowerLink-bedrading: De Almando Surround Decoder biedt ondersteuning voor aansluiting via de bestaande PowerLink-bedrading van uw Bang & Olufsen-luidsprekers. Dit betekent dat u eenvoudig de decoder kunt verbinden met uw luidsprekers door middel van de PowerLink-kabels die al aanwezig zijn. Hierdoor kunt u het volledige potentieel van uw Bang & Olufsen-luidsprekers benutten en genieten van hoogwaardig stereogeluid en surroundgeluid zonder extra bekabeling.

  2. Draadloze verbinding met WISA-luidsprekers: Indien gewenst kunt u met de optionele draadloze module ook WISA draadloze luidsprekers toevoegen aan uw Almando Surround Decoder-setup. De draadloze module maakt gebruik van de WISA-technologie, waarmee u audio draadloos kunt verzenden naar compatibele luidsprekers zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor kunt u uw Bang & Olufsen-luidsprekers draadloos aansluiten op de decoder en genieten van een flexibele opstelling zonder gedoe met kabels.

  3. Bluetooth, AirPlay 2.0 en Spotify Connect: Naast de bedrade en draadloze mogelijkheden voor het aansluiten van uw luidsprekers, biedt de Almando Surround Decoder ook Bluetooth, AirPlay 2.0 en Spotify Connect-functionaliteit. Hiermee kunt u eenvoudig verbinding maken met de decoder via Bluetooth of AirPlay 2.0 en draadloos audio streamen vanaf uw mobiele apparaten. Met Spotify Connect kunt u zelfs rechtstreeks vanuit de Spotify-app audio streamen naar de decoder. Dit geeft u de vrijheid om uw favoriete muziek te beluisteren zonder beperkingen.

Conclusie: Met de Almando Surround Decoder kunt u uw Bang & Olufsen-luidsprekers naadloos integreren in uw audiosetup. Of u nu kiest voor bedrade verbindingen via PowerLink, draadloze WISA-luidsprekers of het gemak van Bluetooth, AirPlay 2.0 en Spotify Connect, u kunt genieten van hoogwaardig geluid en een uitstekende luisterervaring. Ervaar de kracht van uw Bang & Olufsen-luidsprekers in combinatie met de veelzijdigheid van de Almando Surround Decoder en haal het beste uit uw muziek en films.

 

Houd er rekening mee dat sommige functionaliteiten van uw Bang & Olufsen-luidsprekers mogelijk niet langer beschikbaar zijn, zoals het gebruik van de bestaande B&O-afstandsbediening. Ook moet er nog een aparte midden-speaker worden aangeschaft voor het center-geluid. De ingebouwde luidsprekers van de tv worden in deze opstelling niet gebruikt. Heel betaalbaar worden de center-speakers via marktplaats aangeboden.

  1. Bediening via de nieuwe televisieafstandsbediening: Met de Almando Surround Decoder zult u niet langer in staat zijn om uw Bang & Olufsen-luidsprekers te bedienen met de bestaande B&O-afstandsbediening. In plaats daarvan maakt u gebruik van de afstandsbediening van uw nieuwe televisie. Hoewel dit een verandering kan zijn, biedt het ook het voordeel van een vereenvoudigde bediening, aangezien u één afstandsbediening kunt gebruiken om zowel uw televisie als de decoder aan te sturen.

  2. Automatische in- en uitschakeling van de luidsprekers: Een handige functie van de Almando Surround Decoder is de mogelijkheid om uw Bang & Olufsen-luidsprekers automatisch in en uit te schakelen. Wanneer u de televisie aanzet of begint met het streamen van muziek, zal de decoder de luidsprekers automatisch inschakelen. Op dezelfde manier zullen de luidsprekers worden uitgeschakeld wanneer u de televisie uitzet of de muziekstream stopt. Dit zorgt voor een naadloze ervaring en bespaart energie wanneer de luidsprekers niet in gebruik zijn.

  3. Installatie en configuratie door professionals: Om het installatieproces te vereenvoudigen en u het werk uit handen te nemen, kunnen wij u helpen met de complete installatie en configuratie van de Almando Surround Decoder met uw Bang & Olufsen-luidsprekers. Onze professionele technici zorgen ervoor dat alles correct wordt aangesloten en geconfigureerd, zodat u direct kunt genieten van uw verbeterde geluidservaring. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze installatiediensten.

Conclusie: Hoewel er enkele beperkingen zijn bij het gebruik van de Almando Surround Decoder met uw Bang & Olufsen-luidsprekers, biedt het nog steeds geweldige mogelijkheden voor hoogwaardig geluid. Houd er rekening mee dat u de bestaande B&O-afstandsbediening niet meer kunt gebruiken en in plaats daarvan de afstandsbediening van uw nieuwe televisie zult gebruiken. Verder profiteert u van het gemak van automatische in- en uitschakeling van uw luidsprekers en bieden wij professionele installatie- en configuratiediensten om u te helpen bij het optimaliseren van uw audio.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Bang & Olufsen luidsprekers surround aansluiten met een ander merk TV.
    22 / May / 2023

    22 / May / 2023

    Bang & Olufsen luidsprekers surround aansluiten met een ander merk TV.

  • Sluit je bestaande B&O luidsprekers in stereo modus aan zonder surround op ieder merk TV. Of stream gewoon via AirPlay!
    22 / May / 2023

    22 / May / 2023

    Sluit je bestaande B&O luidsprekers in stereo modus aan zonder surround op ieder merk TV. Of stream gewoon via AirPlay!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »