• Bestellingen boven de €99,- gratis verzending NL!
  • 22 jaar ervaring av & domotica met smaak
  • onafhankelijk advies

9.4

IDAV® - integratie domotica audio video | B&O legacy

Ethernet-kabel (L5-Net)

Redpark Ethernet-kabel (L5-Net)

€159,00

Productomschrijving

Ethernet-kabel (L5-Net)


De Ethernet-kabel verbindt een iPad of iPhone met 10/100 ethernet. Het biedt een netwerkverbinding die een hogere betrouwbaarheid en lagere latentie biedt dan draadloze netwerken.

Zodra de Ethernet-kabel is aangesloten op een iPad of iPhone (met iOS 10 of hoger), wordt deze onmiddellijk herkend als een netwerkverbinding die beschikbaar is voor gebruik door een iOS-app. Gebruik de app "Instellingen" op uw iPad of iPhone om de netwerkverbinding te configureren.

De Redpark Ethernet-kabel maakt het eenvoudig om verbinding te maken met Ethernet-apparaten voor gebruik in het veld. Het is ook handig voor Facebook Live, Periscope en andere videostreaming-apps.Veelgestelde vragen over L5-NET

V: Hoe configureer ik de netwerkverbinding?
A: Met behulp van de app Instellingen op uw iPhone of iPad. Zodra de adapter is verbonden met een iPad of iPhone, verschijnt "Ethernet" in de app Instellingen tussen Wi-Fi en Bluetooth. Zowel DHCP- als statische IP-adressen worden ondersteund.

V: Welke apps kan ik gebruiken met de Ethernet-kabel?
A: De netwerkverbinding van de Etherent-kabel is beschikbaar voor gebruik door elke iOS-app.

V: Wat is de maximale bandbreedte van de ethernetverbinding?
A: De Ethernet-kabel is een speciale vorm van USB 2 naar Ethernet-adapter. Het biedt bandbreedte tot 95 Mbps. De maximale bandbreedte is afhankelijk van het USB-subsysteem op de iPad of iPhone.

V: Kan ik de mobiele gegevensverbinding van een iPad of iPhone delen via de Ethernet-verbinding?
A: Momenteel niet. Misschien ondersteunt een toekomstige versie van iOS dit.

V: Heeft de Ethernet-kabel een uniek MAC-adres?
A: Ja. Elke kabel is tijdens het productieproces geprogrammeerd met een uniek MAC-adres. Het MAC-adres verschijnt als het serienummer in de app Instellingen. Zie Algemeen> Instellingen> Over en selecteer Ethernet-kabel.

V: Kan ik ook Wi-Fi gebruiken als de Ethernet-kabel is aangesloten?
A: Momenteel niet. Misschien ondersteunt een toekomstige versie van iOS dit. Wanneer deze kabel is aangesloten, kiest iOS automatisch voor het gebruik van ethernet als uw netwerkverbinding.

V: Welke versie van iOS is vereist?
A: iOS 10.0.x of hoger.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »