• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

Productomschrijving

KNX – zo eenvoudig als nooit tevoren

De nieuwe Gira X1 maakt automatisering en visualisatie van een Smart Home zo eenvoudig, comfortabel en efficiënt als nooit tevoren. Een nieuwe systeemoplossing op basis van KNX.

De Gira X1 is de eenvoudige en voordelige basis voor een intelligent huis met een KNX systeem. Hij kan alles, wat voor een eengezinswoning nodig en zinvol is: licht in- en uitschakelen, lichtscènes oproepen, jaloezieën omhoog en omlaag bewegen, een prettige temperatuur instellen en de verschillende functies visualiseren. Ook beelden van bewakingscamera's kunnen "live" worden opgeroepen.

De bediening werkt niet alleen overal in het gebouw, maar ook op afstand. Daarom vormt – naast de server zelf – de app van de Gira X1 het hart van het nieuwe systeem. Hiermee worden mobiele apparaten verheven tot comfortabele bedieningselementen in de intelligente gebouwentechniek. De app is beschikbaar voor iOS en Android en kan zowel op smartphones als op tablets worden gebruikt.

Voor gebruikers en bewoners van een Smart Home staat Gira X1 voor meer comfort en veiligheid, maar ook voor kostenbesparing. Want de compacte server is een economisch aantrekkelijke oplossing voor meer intelligentie binnen de eigen vier muren: Deze kan snel en eenvoudig op een profielrail worden gemonteerd en door de installateur worden geprogrammeerd.

Hier liggen tevens de voordelen voor de installateur: Aan de ene kant kan hij geïnteresseerde opdrachtgevers overtuigen van het nut van het investeren in gebouwentechniek en zo nieuwe markten veroveren. Aan de andere kant wordt de inbedrijfstelling voor hem eenvoudiger door de programmering van de Gira X1 met behulp van de Gira Project Assistant. De Gira Project Assistant reduceert het gebruik van de ETS tot een noodzakelijk minimum. De verdere projectering van de KNX installatie met de Gira X1 gebeurt eenvoudig en intuïtief met drag & drop.

Functies zoals de apparaatloze logische simulatie of de mogelijkheid om het project via internet en VPN op afstand in te richten of te onderhouden, versnellen de inbedrijfstelling nog meer en reduceren zo de kosten voor de opdrachtgever nog verder.

Ook bij het thema gegevensbeveiliging in Smart Homes scoort de Gira X1: Hij beschikt over een geïntegreerde VPN-server en voldoet daarmee aan zeer strenge veiligheidseisen. Zowel met de mobiele app als met de ontwerpsoftware GPA, communiceert de Gira X1 altijd versleuteld.

De X1 heeft een groot aantal specificaties voor de centrale functies van de intelligente gebouwentechniek en een veelvoud aan functies door een modulebibliotheek met 35 logische modules. Hiermee is het een efficiënte oplossing voor de eengezinswoning of kleine utiliteitsbouw en de toegang tot nieuwe markten bij geringe benodigde scholing. De Gira X1 is de nieuwe allrounder voor KNX.

beschrijving

 

 

Recente artikelen
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »