• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

Productomschrijving

Monteer LG en andere tv's aan uw Bang & Olufsen-standaard of muurbeugel met deze oplossing.

Monteer een LG of niet-B & O-tv op uw originele Bang & Olufsen BeoVision 7 32-standaard of muurbeugel met deze oplossing. Uw vloerstand heeft twee staanders.

Kies tussen een ondiepe variant of een diepe uitvoering. Wat houd dat in?

1 Ondiepe variant

  • De TV zal gemonteerd aan de adapter-bracket iets terugvallen ten opzichte van de BeoLab luidspreker die eronder hangt. Dat betekent dat bijvoorbeeld een BeoLab 7.2 een 100mm uitsteekt.

2 Diepe variant

  • De TV zal gemonteerd aan de adapter-bracket zo goed als gelijk zijn ten opzichte van de BeoLab luidspreker die eronder hangt. Dat betekent dat bijvoorbeeld de voorkant van de TV en de een BeoLab 7.2 luidspreker zo goed als gelijk is met de TV (zie afbeelding). De diepe adapter-bracket is zo'n 110mm naar voren gepositioneerd hangend aan de stand.

    Diepe vs standaard variant afbeelding >
    beovision adapter deep vs standaard

VESA 7-32 - 300 adapter voor LG OLED
Deze VESA-adapter is voor LG GX, CX & C9 en alle VESA 200 x 200, 300 x 200 en 300 x 300 televisies met M6 schroeven. Onze VESA-conversie voor BeoVision 7 40-standaard heeft een bereik van 10 montageposities. Het bereik van de verticale aanpassing is 237 mm. Deze aanpassing is nodig omdat tv-fabrikanten verschillende hoogtes gebruiken voor de VESA-montage aan de achterkant van de tv.

Designed for

LG OLEDGX 55, 65 & 77
LG OLEDCX 48, 55 & 65
LG OLEDC9 55 & 65 
VESA 200x200
VESA 300x200
VESA 300x300

BeoLab 7 Luidspreker
De montagehoogte van de tv is erg flexibel. Het is mogelijk om de BeoLab 7.1 of BeoLab 7.4 met deze standaard te houden met LG of een andere tv.

BeoSound stage

Heeft u een BeoSound stage of Sonos soundbar? Of wenst u deze in de toekomst aan te kopen? Bestel dan ook de BeoSound stage Adapter-bracket mee. Deze kunt u hier vinden.

 


Handleiding

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »