• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

Productomschrijving

Sentido, de lichtschakelaar opnieuw uitgevonden. Het basisidee van Sentido is eenvoudig maar toch zeer innovatief. Het volledige oppervlak is aanraakgevoelig waardoor er een heel eenvoudige en unieke manier van bedienen ontstaat.

Dankzij de integratie met KNX domotica kan elk individueel oppervlak verschillende functionaliteiten bedienen. Door meerdere oppervlakken tegelijk aan te raken, schakelen de lichten in een ruimte aan en uit door gebruik te maken van een algemene sfeer. Deze multitouch-functie zorgt voor een uiterst intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening. Wanneer de multitouch langer aangeraakt wordt, start de unieke scène sequencer-functie waarmee je tot vier bijkomende KNX sferen kan kiezen.

De interne temperatuursensor rapporteert de omgevingstemperatuur discreet naar het domoticasysteem terwijl de geïntegreerde thermostaatlogica de verwarming en airconditioning in de ruimte stuurt.

De multicolour LED achtergrondverlichting kan als status feedback dienen of eenvoudigweg om Sentido te doen oplichten in het donker. Door de RGB sequencer te gebruiken in combinatie met de multitouch, kan RGB verlichting op een heel eenvoudige en intuïtieve manier gestuurd worden.

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »