• onafhankelijk advies
  • installatieservice
  • verzending nederland €5,-

9.4

25 / May / 2023

Hoogwaardige materialen gecombineerd met zorgvuldig vakmanschap, de viveroo level garandeert perfectie tot in het kleinste detail.

De viveroo level is een hoogwaardige flush wall mount voor de iPad Pro 12.9". Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een solide aluminium behuizing. Het ontwerp zorgt voor een naadloze integratie van de iPad, houder en muur. De viveroo level is toekomstbestendig, omdat de flush-mounted box kan worden aangepast aan nieuwe generaties iPads. Optioneel kan het worden uitgerust met een PoE-adapter voor opladen en gegevensoverdracht. Het product wordt met de hand geassembleerd en getest in Duitsland, wat zorgt voor premium kwaliteit en duurzaamheid. Kortom, de viveroo level biedt waarde en perfectie in zijn ontwerp en functionaliteit.

Hoogwaardige materialen gecombineerd met zorgvuldig vakmanschap, de viveroo level garandeert perfectie tot in het kleinste detail.
Waarom een iPad aan de muur monteren?

Viveroo level montage



De flush wall mount voor de iPad

Hoogwaardige materialen gecombineerd met zorgvuldig vakmanschap, de viveroo level garandeert perfectie tot in het kleinste detail. Het oplaadstation voor de iPad Pro maakt ook indruk onder het oppervlak met zijn solide aluminium behuizing - gemaakt uit één stuk, dat de tablet stevig vasthoudt.

Design

iPad, houder en muur smelten samen tot één vlak oppervlak. De verkleinde opening ondersteunt het heldere ontwerp en de symmetrie. De houder overtuigt met zijn klassieke en tijdloze ontwerp en is teruggebracht tot de essentie - de iPad. Hij wordt naadloos bevestigd in de viveroo level, die vlak in muren en meubels kan worden geïntegreerd.

Toekomstbestendig

Perfectie zit in de details. De viveroo level is een hoogwaardige iPad-houder, omdat deze is ontworpen voor duurzaamheid, net als de omgeving waarin deze is geïntegreerd. Zelfs als de iPad van generatie op generatie verandert, blijft de flush-mounted box als basis van de beugel en als interface naar de muur behouden. Ons doel bij viveroo is om u ook in de toekomst producten aan te bieden die kunnen worden aangepast aan deze flush-mounted box. We denken nu al aan morgen en met de viveroo level bieden we u een toekomstbestendig product voor uw slimme huis.

Moderne Technologie

Optioneel kunt u de level muurbeugel uitrusten met een PoE-adapter. Deze laadt niet alleen de iPad op, maar voorziet deze ook van gegevens. Voor snelle en betrouwbare gegevensoverdracht via kabel. Onze iPad-dockingstation is perfect als controlecentrum voor uw slimme huis.

Duurzaamheid - Made in Germany

We richten ons op duurzame en eerlijke waardecreatie. viveroo ziet zichzelf als fabrikant en werkt nauw samen met haar leveranciers. De viveroo level is ook voor 100 procent gemaakt in Oost-Westfalen, Duitsland. Elk product wordt door ons met de hand geassembleerd en getest voordat het in uw muur wordt geïnstalleerd. Zo garanderen we premium kwaliteit.

Waarde en Perfectie

Waarde, zelfs onder het oppervlak. Het geheim van hoge kwaliteit ligt waar andere fabrikanten beginnen te bezuinigen. De viveroo level bestaat uit een solide aluminium behuizing die de iPad stevig in de muur integreert. Echt materiaal gecombineerd met zorgvuldig vakmanschap, de viveroo level garandeert perfectie tot in het kleinste detail.

Hoe wordt de Viveroo Level in de muur gemonteerd?

Bij een Viveroo Level moet ook montage-inbouwframe worden mee besteld, maar welke moet ik kiezen? Er zijn er 2 typen:

  1. Montage-set Inbouw standaard (zie afbeelding 1)- Voor installatie in gipsplaat, steen of massieve muur (afdekking zit op de muur, vergelijkbaar met een lichtschakelaar). incl. inbouwdoos, voeding en montagemateriaal.

  2. Montage-set Inbouw Zero (zie afbeelding 2)(glad met de muur- Voor een perfecte "flush to the wall" installatie in gipsplaten, stenen of massieve muren. incl. Montageset Inbouw 220200, inbouwframe en wapeningsrooster)

    1. Bij de Montage-set Inbouw standaard ligt het inbouw frame iets op de muur 1,5mm. Zie de afbeelding:


    2. Montage-set Inbouw Zero (glad met de muur- Voor een perfecte "flush to the wall" installatie in gipsplaten, stenen of massieve muren. incl. Montageset Inbouw 220200, inbouwframe en wapeningsrooster)
  3. Resultaat met montage-set zero:





 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoogwaardige materialen gecombineerd met zorgvuldig vakmanschap, de viveroo level garandeert perfectie tot in het kleinste detail.
    25 / May / 2023

    25 / May / 2023

    Hoogwaardige materialen gecombineerd met zorgvuldig vakmanschap, de viveroo level garandeert perfectie tot in het kleinste detail.

  • Een Bang & Olufsen inbouw iPad frame- Iets voor jouw?
    21 / May / 2023

    25 / May / 2023

    Een Bang & Olufsen inbouw iPad frame- Iets voor jouw?

  • Een iPad aan de muur? Lekker Handig!
    19 / May / 2023

    25 / May / 2023

    Een iPad aan de muur? Lekker Handig!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »